Ctrs.gr on Twitter ctrs.gr on Facebook
 • Άνδρος - Αγίου Πνέυματος

  ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΕΤΑΝΝΙΣΑ ΑΝΔΡΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ   ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:...
 • Τήνος

    ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ...
 • Νάξος - Αγίου Πνέυματος

  ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΝΑΞΟ  4ΗΜΕΡΗ με το πλοίο...
 • Μήλος

    ΜΗΛΟΣ  <<Η Μήλος είναι φημισμένη για τα δαντελωτά της ακρογιάλια....

Εκδρομές > Ηράκλειο - Βαρκελώνη

Ηράκλειο - Βαρκελώνη

 

BΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΜΑΔΡΙΤΗ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

απευθείας από Ηράκλειο !!!

7 ημέρες

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26/05/2018

από 690€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η  ΗΜΕΡΑ 26/5:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ –ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ– ΜΑΔΡΙΤΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου και πτήση για Βαρκελώνη. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρησηγια Μαδρίτη. Άφιξη και περιήγηση της πόλης, η οποία θα μας αποκαλύψει τα πλούσια αξιοθέατα της ισπανικής πρωτεύουσας. Θα δούμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο της πόλης, την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης. Θα δούμε επίσης την πλατεία της Θεάς Κυβέλης, την πύλη του Αλκαλά, το πάρκο Ρετίρο κ.α.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ 27/5:  ΜΑΔΡΙΤΗ – ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ – ΠΟΡΤΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Πόρτο.  Στη διαδρομή θα δούμε την πόλη Σαλαμάνκα.  Μετά από μια σύντομη περιήγηση, αναχωρούμε μέσω μιας όμορφης διαδρομής και μικρών στάσεων, για το Πόρτο.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ 28/5:  ΠΟΡΤΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε να γνωρίσουμε την πόλη, η οποία βρίσκεται κατά μήκος των εκβολών του ποταμού Douro, στα βόρεια της χώρας. Είναι ένα από τα παλαιότερα ευρωπαϊκά κέντρα και έχει ενταχθεί στη λίστα των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο, το 1996. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή Ριμπέιρα, στις όχθες του ποταμού Douro, όπου βρίσκονται τα παλιά κτίσματα και οι αποβάθρες απ’ όπου φορτώνονταν στις χαρακτηριστικές βάρκες το κρασί. Συνεχίζουμε με την άνωπόλη, όπου θα περιηγηθούμε στην περιοχή του Καθεδρικού Ναού και στο παλιό κτίριο των σιδηροδρόμων.  Ακολουθεί ο χρυσοποίκιλτος ναός του Άγιου Φραγκίσκου και το Παλάτι Μπόλσα, όπου στεγάζεται το Εμπορικό Επιμελητήριο και παλαιότερα το χρηματιστήριο.  Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ 29/5:  ΠΟΡΤΟ – ΚΟΪΜΠΡΑ– ΦΑΤΙΜΑ – ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε με κατεύθυνση νότια. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε την Κοϊμπρα, που είναι η πρώτη Πανεπιστημιούπολη της Πορτογαλίας και μια από τις πιο παλιές πόλεις του κόσμου. Θα δούμε την εκκλησία της Σάντα Κλάρα Νόβα, το χώρο του Πανεπιστημίου και θα περιηγηθούμε στους δρόμους της πόλης των ποιητών, με το πολυτραγουδισμένο της ποτάμι Μοντέγκο. Τελευταίος μας σταθμός το κέντρο του καθολικισμού, η Φάτιμα. Πήρε το όνομα της από την εμφάνιση της Παρθένου Μαρίας το 1917 σε τρία παιδιά αγροτών στην κοιλάδα “CovaDaIria” και από τότε αναδείχθηκε ως η τοποθεσία με τη μεγαλύτερη προσέλευση προσκυνήματος παγκοσμίως.  Θα συνεχίσουμε για τη Λισσαβόνα, τη μνημειακή πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και μία από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη, που το ιστορικό κέντρο της βρίσκεται κτισμένο επάνω σε επτά λόφους. Η δυτική πλευρά της  καταλαμβάνεται κυρίως από το δασικό πάρκο Monsanto, ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα στην Ευρώπη, με έκταση κοντά στα 10 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με πολλές πλούσιες επαύλεις. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα, με νοσταλγικά «Φάντος».Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η  ΗΜΕΡΑ 30/5: ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ

Πρόγευμα και ξεκινάμε την γνωριμία με την πόλη, η οποίαείναι πλούσια σε γοτθική και μπαρόκ αρχιτεκτονική καθώς και σε μεταμοντέρνες κατασκευές. Θα περάσουμε από τις μεγάλες λεωφόρους και θα συνεχίσουμε με το πιο φημισμένο αξιοθέατο, το Εθνικό Μουσείο βασιλικών αμαξών, που περιέχει τη μεγαλύτερη συλλογή βασιλικών αμαξών στον κόσμο. Θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι των Ιερωνημιτών που χτίστηκε το 1502 προς τιμή του Βάσκο ντε Γκάμα, όταν ανακάλυψε τον δρόμο των Ινδιών και θα φωτογραφηθούμε μπροστά στο μνημείο των Πορτογάλων θαλασσοπόρων, τον Πύργο της Μπελέμ. Χτίστηκε το 1515 στις όχθες του ποταμού Τάγου και έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η  ΗΜΕΡΑ 31/5:ΛΙΣΣΑΒΟΝΑ – ΚΑΘΕΡΕΣ – ΜΑΔΡΙΤΗ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και  αναχώρηση για την πόλη Κάθερες (Caceres). Η πόλη που έχει χαρακτηριστεί πολιτιστικό μνημείο τις Unescoto1986. Έχοντας ένα μείγμα Ρωμαϊκής, Μαυριτανικής, Γοτθικής και  Ιταλικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, το Κάθερες είναι μια πόλη που σε καθηλώνει. Τριάντα πύργοι από την ισλαμική περίοδο δεσπόζουν στην πόλη, με χαρακτηριστικό και ποιο διάσημο τον TorredelBujaco.  Αναχώρηση για τη Μαδρίτη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο και διανυκτέρευση.

7ηΗΜΕΡΑ 01/6:  ΜΑΔΡΙΤΗ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ  – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αναχώρηση για τη Βαρκελώνη με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση.  Άφιξη και περιήγηση της πόλης.  θα δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, τη Μπαρτσελονέτα,  το νέο Καθεδρικό Ναό του Γκάουντι, τη SagradaFamilia (Αγία Οικογένεια) - σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας, καθώς και τα περίφημα CasaBatllo και CasaMila.Το βράδυ μεταφορά στοαεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφήςστο Ηράκλειο.  Άφιξη 04:05 ξημερώματα 02/6.

 

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ/ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

2-ΚΛΙΝΟ                                3-ΚΛΙΝΟ

1-ΚΛΙΝΟ

ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

7

26/05

4*

Ημιδιατροφή

690

+160€

Περιλαμβάνονται

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια HRAKΛΕΙΟ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ με πτήσεις της Vueling.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Δύο (2) διαν/σεις στη Μαδρίτη, δύο (2) διαν/σεις στο Πόρτο, δύο (2) διαν/σεις στη Λισσαβώνα, με ημιδιατροφή.
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* σε δίκλινο δωμάτιο (περιφερειακά των πόλεων).
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος).
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • Φ.Π.Α. 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).
 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς-αρχαιολογικούς χώρους, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα γεύματα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

ΠΤΗΣΕΙΣ 

VUELING:

26/05/18               ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ                      04.40 – 16.55

02/06/18               BAΡΚΕΛΩΝΗ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ                      00.00 – 04.05

 


 

 


Αναζήτηση Εκδρομών

 

C.Tr.S Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό newsletter στο παρακάτω email
γράψτε το email σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας
μπορείτε να ενημερώνεστε για προσφορές και στο κινητό σας
γράψτε το κινητό σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας