Ctrs.gr on Twitter ctrs.gr on Facebook
 • Μονακό - Μιλάνο

  ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΟΝΑΚΟ – ΜΙΛΑΝΟ 5 ημέρες ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:23 – 27 Δεκεμβρίου...
 • Βόρεια Ελλάδα

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ  ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΤΟΜΑ...
 • Σαντορίνη

  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΣΙΑ Αναχώρηση:κάθε πρωί από το λιμάνι του Ηρακλείου με...
 • Ηράκλειο - Ρώμη

  Ρώμη 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ...

Εκδρομές > Βόρεια Ελλάδα

Βόρεια Ελλάδα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

ΑΤΟΜΑ 50

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:17-25/11

από 500€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

17/11  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ  (ΠΛΟΙΟ)

Συγκέντρωση στο λιμάνι Ηρακλείου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση για Πειραιά. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

18/11 ΠΕΙΡΑΙΑ  -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ  ΠΟΛΗΣ)  ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αφιξη νωρίς ο πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις . Αφιξη νωρίς το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση  στα δωμάτια. Μεταφορά στο κέντρο της πόλης , στην περιήγηση μας θα δούμε τον Λευκό Πύργο,  την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) , και την αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα). Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο , διανυκτέρευση.

19/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  - ΠΟΖΑΡ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας στα ξακουστά Λουτρά Ποζαρ  13 χλμ από την Αριδαία όπου σε υψόμετρο 369-390 μέτρων βρίσκονται οι ιαματικές πηγές λουτροθεραπείας και ποσιθεραπείας .Πρόκειται για μεταλλικά- θερμά νερά (37ο C ) , χρόνος ελεύθερος για φαγητό και επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

20/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΚΑΣΤΡΑ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ – ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ   -ΚΑΒΑΛΑ    ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για μία επίσκεψη στα Κάστρα της Θεσσαλονίκης. . Αναχώρησηγια το χωριό Πετράλωνα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής όπου θα επισκεφτούμε το σπήλαιο, από τα σπουδαιότερα με παλαιοντολογικό ενδιαφέρον. Το συνολικό μήκος των διαδρόμων του ανέρχεται σε 1900 μέτρα αλλά το αξιοποιημένο τουριστικά τμήμα είναι περίπου 600 μέτρα. Έχει θαυμάσιο διάκοσμο όλων των μορφών, σταλαγμίτες, κολώνες και δίσκους. Συνεχίζουμε μία βόλτα στη Κασσάνδρα και αναχώρηση  για την πόλη της Καβάλας .. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο .Το βράδυ σας προτείνουμε μία βόλτα στη παραλιακή της Καβάλας ή και στο Κάστρο Δείπνο, διανυκτέρευση.

21/11  ΚΑΒΑΛΑ -ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ –ΚΑΒΑΛΑ    ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Ουρανούπολη.

Σήμερα η Ουρανούπολη θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της βόρειας Χαλκιδικής. Διαθέτει αρκετά εστιατόρια και καταλύματα για διαμονή όπως, ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios, επιπλωμένα διαμερίσματα και ξενοδοχεία που μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη καλό φαγητό και άνετη παραμονή. Τους θερινούς μήνες κάθε μέρα εκτελούνται κρουαζιέρες από το λιμάνι του χωριού στη δυτική πλευρά του Άθω, στις οποίες μπορεί κανείς να δει (από μακριά) όσα μοναστήρια βρίσκονται εκεί. Μπορεί ακόμη να χαρεί τη θάλασσα στις όμορφες και καθαρές ακτές της ή να εκδράμει δια θαλάσσης στα απέναντι νησιά, τα Δρένια. Για όσους αγαπούν τη φύση υπάρχουν αρκετοί δρόμοι περιπάτου στους κοντινούς κατάφυτους από ελιές και πεύκα λόφους. Έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επισκεφθούν την περιοχή "Σέρβικο" στη Βόρεια πλευρά της χερσονήσου η τη «Μονή Ζυγού» που απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το χωριό. Στο χωριό μπορεί να επισκεφθεί τον βυζαντινό πύργο σε μια πτέρυγα του οποίου υπάρχει έκθεση βυζαντινών αρχαιοτήτων και εικόνων. 
Σε κάποια μαγαζιά λαϊκής τέχνης υπάρχουν τα φημισμένα χαλιά με τα βυζαντινά σχέδια και τα χαλιά από τρίχα κατσίκας καθώς και δείγματα βυζαντινής αγιογραφίας ή κοσμήματα φτιαγμένα με φυσικές πρώτες ύλες. Μπορεί επίσης να προμηθευτεί προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας όπως λάδι, κρασί, μέλι, τσίπουρο, ρίγανη, διάφορα τσάγια κ.α. Τα βράδια στις ταβέρνες μπορεί να γευτεί τα φρέσκα ψάρια του Σιγγιτικού και να απολαύσει ξένοιαστες στιγμές στα διάφορα σημεία αναψυχής και αν σταθεί τυχερός μπορεί να ζήσει και πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμβαίνουν τις πανσέληνες νύχτες του Αυγούστου. Επιστροφή στην Καβάλα. Δείπνο , διανυκτέρευση.

22/11 ΚΑΒΑΛΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ –ΣΕΡΡΕΣ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ    ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο checkout και αναχώρηση  για το Σπήλαιο της Αλιστράτης, το μεγαλύτερο και ωραιότερο σπήλαιο της Ελλάδας. Το σπήλαιο δημιουργήθηκε από την ροή του νερού πάνω στα πετρώματα της γης πριν από 2.000.000 χρόνια, προκαλώντας δέος για την υπόγεια ομορφιά του, ενώ σύμφωνα με το μύθο από τη φυσική διώρυγα του σπηλαίου ο Πλούτωνας οδήγησε την Περσεφόνη στον Άδη. Ακολουθώντας την διαδρομή εντός του σπηλαίου, οι επισκέπτες αντικρίζουν επιβλητικές στοές σε μήκος 3 χλμ., κατάλευκους αλλά και πολύχρωμους σταλακτίτες καθώς και ένα δάσος από σταλαγμίτες ύψους 10 μ. επόμενος σταθμός μας η Λίμνη Κερκίνη.Η Κερκίνη είναι μια τεχνητή λίμνη που σχηματίστηκε το 1932 με την δημιουργία φράγματος στον ποταμό Στρυμόνα. Το 1982, λόγω της μείωσης της χωρητικότητας της λίμνης εξαιτίας των φερτών υλών από τον Στρυμόνα, κατασκευάστηκε νέο φράγμα. Η έκταση της λίμνης ποικίλλει από 54.250 έως 72.110 στρέμ. ανάλογα με την εποχή. Αποτελεί ιδιαίτερα προστατευμένο υδροβιότοπο και τοπίο σπάνιας ομορφιάς με θέα το βουνό Μπέλες και την κοιλάδα Σερρών. Θαυμασμό προκαλούν τα παραποτάμια δάση, τα νούφαρα, και η ποικιλία των ψαριών που αποτελούν και πηγή εισοδήματος για πολλούς κατοίκους της περιοχής. Στάση για φαγητό και βόλτα στην φύση. Αναχώρηση για τα Τρίκαλα. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στην πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο, Διανυκτέρευση.

23/11 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ  - ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΜΟΥΖΑΚΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ      ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ   

Δεκαοκτώ χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα προς Άρτα, βρίσκεται η πανέμορφη κωμόπολη της Πύλης (παλιότερα Πόρτα και ακόμη παλιότερα Πόρτα-Παζάρ). Βρίσκεται στην είσοδο της πεδινής περιοχής της Θεσσαλίας προς τα ορεινά της Πίνδου. Tο όνομά της οφείλεται στα δύο αντικριστά βουνά τον Κόζιακα και τον Ίταμο που διαχωρίζονται από τον Πορταϊκό ποταμό και σχηματίζουν μία φυσική μεγαλόπρεπη πύλη. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται στο κέντρο σπουδαίων βυζαντινών και μεταβυζαντινών μνημείων, αλλά και γιατί αποτελεί πέρασμα για τα γραφικά ορεινά χωριά των Τρικάλων.
Αφήνοντας πίσω το μοναδικό αυτό πέρασμα διασχίζοντας τη γέφυρα Κονδύλη και ανηφορίζοντας στις πλαγιές του Κόζιακα, μετά από 14 χλμ κάνει την εμφάνισή του ο πρώτος οικισμός η Ελάτη. Η Ελάτη ή αλλιώς Τύρνα - το παλιό όνομα του χωριού μέχρι το 1955 - είναι χτισμένη σε 900μ. υψόμετρο και παρόλο που είναι περιτριγυρισμένη από τις κορυφές του Ψήλου, της Αρκουδότρυπας και του Κόκκινου Βράχου είναι προσβάσιμη όλες τις εποχές του έτους. Συνδυάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του χωριού με το άφθονο χιόνι το χειμώνα και το δροσερό και υγιεινό κλίμα το καλοκαίρι η Ελάτη αποτελεί ένα από τα πιο ανεπτυγμένα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής. 


Σε υψόμετρο 1.150μ. και απόσταση 15 χιλιομέτρων από την Ελάτη συναντούμε το Περτούλι. Πρόκειται για ένα από τα πιο παλαιά χωριά της Θεσσαλίας, ιδανική αφετηρία εξορμήσεων και περιηγήσεων στις γύρω περιοχές. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά βουνού, με γραφικά πέτρινα σπίτια με κόκκινες ή πέτρινες στέγες, το χωριό ξεχωρίζει για την υπέροχη φύση και το ελατοδάσος του, το οποίο διακόπτεται από ειδυλλιακά ξέφωτα, γνωστά ως Περτουλιώτικα Λιβάδια. Το δάσος του Περτουλίου είναι ένα από τα πιο όμορφα και καλοδιατηρημένα στην Ελλάδα.

Ανηφορίζοντας σε υψόμετρο 1.140μ επόμενος σταθμός από το Περτούλι. αποτελεί το πυκνοκατοικημένο Νεραϊδοχώρι, παλιότερα γνωστό ως Βετερνίκ, όπου με τις κόκκινες στέγες των σπιτιών θυμίζει θέρετρο των Άλπεων. Περιβάλλεται από τις κορυφές Λουπάτα, Νεράιδα με την εκπληκτική θέα και Μαρόσα, απ’ όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα των χωριών της Μεσοχώρας, τη λίμνη του Μέγδοβα στην Καρδίτσα και το θεσσαλικό κάμπο.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στα Τρίκαλα. Δείπνο Διανυκτέρευση.

24/11  ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΛΑΜΙΑ  –ΠΕΙΡΑΙΑΣ  (ΠΛΟΙΟ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο checkoutκαι αναχώρηση για το Καρπενήσι.Το Καρπενήσι, όπως και όλος ο νομός, βρίσκεται σε ορεινή περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, πλούσια σε βλάστηση. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική έχει διατηρηθεί σε αρκετό βαθμό, τόσο στα γύρω χωριά όσο και μέσα στην πόλη, με πλήθος καλοδιατηρημένων κτιρίων. Στην πόλη λειτουργεί το «Μουσείο Καρπενησίου» ενώ στα γύρω χωριά υπάρχει πλήθος από λαογραφικά μουσεία. Συνεχίζουμε την διαδρομήμας για το λιμάνι του Πειραιά με ενδιάμεση στάση την Λαμία.  Αφιξη στο λιμάνι τουΠειραιά, τακτοποίηση στις καμπίνες και αναχώρηση 21:00 για το Ηράκλειο

25/11 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου                                                                                    

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμή ανά  άτομο  σε δίκλινο / τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή : 500.00 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Εισιτήριου πλοίου Ηράκλειο Πειραιά Ηράκλειο με Μινωικές γραμμές σε  τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με τουαλέτα/ντουζ.

2 διανυκτερεύσεις στην Θεσσαλονίκη  με ημιδιατροφήCAPSIHOTEL 4*

2 διανυκτερεύσεις στην Καβάλα  με ημιδιατροφήAIROTELGALAXYHOTEL   4*

2 διανυκτερεύσεις στα Τρίκαλα  με ημιδιατροφήAETONMELATHRONHOTEL 4*

Μεταφορές εκδρομές  με πολυτελή τουριστικό πούλμαν του γραφείου μας

Συνοδός γραφείου μας

ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ  ή ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ

ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ή ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

Προθεσμία για κρατήσεις  το αργότερο έως  20 Οκτωβρίου


Αναζήτηση Εκδρομών

 

C.Tr.S Newsletter

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό newsletter στο παρακάτω email
γράψτε το email σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας
μπορείτε να ενημερώνεστε για προσφορές και στο κινητό σας
γράψτε το κινητό σας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τους διαγωνισμούς μας